vannlekkasje?

vannlekkasje i bolig

Antallet vannskader på norske boliger er økende. Dersom vannlekkasjen oppstår så nøl ikke med å kontakte en rørlegger. Vannlekkasje i bolig forekommer oftest i toalett eller vask som drypper. Det kan være mange årsaker til vannlekkasjer, arbeid utført av ufaglært arbeidskraft kan være en årsak, det samme kan gamle slitte rør være. Det kan derfor være viktig å gjennomføre kontroller og vedlikehold med jevne mellomrom. Dersom uhellet er ute og en vannlekkasje oppstår bør du kontakte rørleggeren.

En vannlekkasje kan fort bli dyrt og følgeskadene dyrere. Kontakt oss med en gang du oppdager en vannlekkasje for å begrense skadene. Vannet finner de utroligste veier og er ikke alltid lett å se for et utrent øye.

24T Rørservice AS har over 25 års erfaring – alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg. Vi på 24T Rørservice AS tar på oss både små og store oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Vi reparerer og tetter alle typer vannlekkasjer. Har du en vannlekkasje så nøl ikke med å kontakte oss. Haster det så har vi prioriteringsmuligheter for den kresne eller den travle. Ring oss i dag på tlf: 22 52 20 20. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag, kveld eller natt, vi har utrykningstjenester 24 timer i døgnet. Uansett oppdrag, ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

Andreas Lundgård

«Når vannspruten bokstavelig talt står i kjelleren din… og INGEN kan eller vil hjelpe hvem ringer du… jo disse kara. Raske, dyktige, hyggelig og EKSTREMT service mined

Opplevelsen jeg snakker om skjedde i svelvik 20 min utenfor Drammen.  På kvelden når vi kommer hjem fra jobb er kjeller full av vann. Jeg får stengt vann men ingen i nærområdet kan eller vil hjelpe.

Som småbarnsforeldre kjenner mann igjen det at uten vann er ting vanskelig. Jeg ringer derfor dette firma og de svarer uten og vurdere ting vi skal komme med en gang og hjelpe deg. Men send meg noen bilder der det er skjedd så jeg vet hva vi trenger. Som sagt så gjort.

1 time og 15 min er de her. Og det er 1 time fra Oslo. Bare her er jeg imponert. Så setter de i gang 10 min etterpå er alt ok de tar meg i hånda og takker for seg. Hyggelig raske kunne jobben sin og ekstremt service mined. DETTE er forma for alle som ønsker jobben gjort ordentlig og fort»

ring oss på:

Rull til toppen