Lekkasje fra dusjen

Opplever du at det kommer vann opp fra sluket når du dusjer?

Eller har du annen type lekkasje fra dusjen?

En lekkasje fra dusjen kan fort bli dyrt og følgeskadene dyrere. Kontakt oss i 24T Rørservice med en gang du oppdager en vannlekkasje – Vi sørger for å begrense skadene!  

Gamle rør er ofte årsaken

De færreste boligeiere kan knapt huske sist de fornyet rørene. Trolig er dette en stor årsak til lekkasje, da slitte rør, på siste vers, har dårligere evne til å føre vann enn nye.  

Lekkasje på grunn av tett sluk 

Vi ser mange tilfeller hvor lekkasje fra dusjen oppstår på grunn av tette sluk. Hver eneste dusj fyller gradvis sluket opp med hår, fett og smuss. Dersom disse tre bidragsyterne i tillegg er uten vann i perioder, kan de stivne og tette slukets utløp raskt. Vi anbefaler å rense sluket minst én gang i året for å forebygge mot lekkasje fra dusjen.

Vi i 24T Rørservice har over 25 års erfaring med alle problemstillinger innen vann og avløp. Vi er tilgjengelige døgnet rundt og stiller raskt med våre utrykningstjenester for deg som opplever akutt lekkasje fra dusjen. Vi er anerkjent for vårt profesjonelle håndverk og service. 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon 2252 2020 for å komme i kontakt med en profesjonell rørlegger på 1-2-3!

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo og deler av Viken.

Kristoffer Kahrs​

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Kari Viken

«Jeg er superfornøyd etter at tett og lekk vask ble fikset på et blunk en lørdag ettermiddag! Rørleggeren var også veldig hyggelig og imøtekommende, og mitt stressnivå sank allerede før jobben var gjort.»

ring oss på:

Rull til toppen