Rehabilitering av bad

Er tiden moden for å friske opp badet?

Ønsker du profesjonell bistand til gunstig pris?

Hos oss i 24T Rørservice AS sørger vi for kostnadsfri befaring slik at vi kan estimere arbeidet korrekt, men også for å bli bedre kjent med dine ønsker for det nye badet. Basert på dine ønsker og behov sørger vi for profesjonell og effektiv rehabilitering av bad. Vi har over 25 års erfaring!

Slik fungerer prosessen

Etter befaringen iverksetter vi arbeidet. Vi har høy og allsidig fagkunnskap og bytter ut slitte rør og avløpsledninger i tillegg til å sørge for nyinstallasjoner på badet. Vi skifter ut alt av VVS-utstyr, eksempelvis varmtvannsberedere, toaletter, kraner og dusj. Som oftest avslutter vi rehabiliteringen med å montere opp nye baderomsmøbler.

Våre rørleggere er svært serviceinnstilte og er meget løsningsorienterte. Vi innehar fag/svennebrev og mesterbrev. Og du kan trygt stole på at vi tar oppgaven seriøst. Vi utfører våre prosjekter innen rehabilitering av bad raskt, effektivt og 100% nøyaktig.

Gode referanser på rehabilitering av bad

Siden vår oppstart har vi alltid hatt fokus på våre kunder og oppdragsgivere, i kombinasjon med et godt stykke kvalitetsarbeid. Dette har resultert i mange gode referanser på rehabilitering av bad. Sjekk ut våre referanser på vår Google Business-profil her

Vi har lojale bedrifts- og privatkunder i hele Oslo og deler i Viken.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å rehabilitere badet ditt?

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt, helt uforpliktende for å komme i kontakt med en kyndig medarbeider! 

Kristoffer Kahrs​

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Kari Viken

«Jeg er superfornøyd etter at tett og lekk vask ble fikset på et blunk en lørdag ettermiddag! Rørleggeren var også veldig hyggelig og imøtekommende, og mitt stressnivå sank allerede før jobben var gjort.»

ring oss på:

Rull til toppen