Har Du Fått Rørbrudd?

Lang erfaring med rørbrudd

Springer et rør lekk, kan kjelleren din være fylt med vann på en time. I fjor ble det registrert mer enn 180 vannskader daglig i norske boliger. Rørbrudd er en vanlig årsak til vannskader i norske hjem. I tillegg til frostskader er årsakene til dette er at en rekke norske boliger har gamle kobberrør som er utdaterte og slitte.

Et rørbrudd kan nemlig fort bli en dyr affære. Rørbrudd og lekkasjer fra koblinger alene forårsaker skader for over 650 millioner kroner årlig i privatboliger, viser tall fra Finans Norge. De største skadene oppstår gjerne når vannet får lekke lenge uten at noen oppdager det.

24T Rørservice AS har over 25 års erfaring – alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg. Vi på 24T Rørservice AS tar på oss både små og store oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Vi reparerer og tetter alle typer vannlekkasjer. Har du en vannlekkasje så nøl ikke med å kontakte oss. Haster det så har vi prioriteringsmuligheter for den kresne eller den travle. Ring oss i dag på tlf: 22 52 20 20. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag, kveld eller natt, vi har utrykningstjenester 24 timer i døgnet. Uansett oppdrag, ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

Uansett oppdrag, ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

 

Thuy My Do Thi

«Kjempehyggelig, effektiv og dyktig rørlegger til en fornuftig pris! Takk for en god første opplevelse med rørlegger – kommer helt sikkert til å ringe hit igjen om jeg skulle trenge det.»

Henrik Grobstok

Fantastisk hyggelige og service-mindede karer. Kan anbefales på det sterkeste.

ring oss på:

Rull til toppen