Hvorfor benytte 24T Rørservice?


Vi utfører alt innen rørleggerarbeid! Vann varme og sanitær, rehabilitering av gamle slitte rør. Vann eller avløpsledninger, nyinstallasjoner på badrom eller kjøkken. Fra kjeller til loft, oppvask eller vaskemaskiner, kjøleskap med isbiter og vann, – kobler vi riktig for deg. Der hvor det er rør, dit finner vi veien.

Vi reparerer eller skifter ut alt av vvs-utstyr som varmtvannsberedere, toaletter nye som gamle, alle typer kraner, slanger og dusjer, service på smått og stort. Tette avløp, rør, sluk eller toaletter er åpnet bare noen få minutter etter vi ankommet. Alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg!

Vi monterer opp nye møbler på bad og tar det gamle ned. Dusjdører eller kabinett. Vi gir også fastpris på rørarbeider, utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, rørbrudd og totalentreprise. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag eller natt!

Ta kontakt i dag!

Beskriv kort hva du ønsker utført og vi priser jobben på bakgrunn av det. Vi kommer på en gratis befaring dersom det er behov for det.