Tett kjøkkenvask - Et vanskelig problem å unngå

Ettersom vi benytter kjøkkenet opptil flere ganger om dagen, er det lett for matrester, fett, såpe og andre urenheter å tette kjøkkenvasken. Det kalde avløpet i kombinasjon med kaldt vann medfører til at fettet stivner. 

En tett kjøkkenvask kan skape alt fra oversvømmelse, muggsopp, og vond lukt. Du kan alltids være flink med bruk av av rikelig med varmt vann for å løsne opp i den tette kjøkkenvasken. Samme gjelder ved bruk av stakefjær og kjemiske preparater. Ved bruk av kjemiske produkter er det viktig å finne ut om rørene tåler belastningen.

Det er anbefalt å rense avløpsrørene til kjøkkenvasken minst én gang i halvåret.

Benytt profesjonell rørlegger – Det tryggeste alternativet 

For å gjøre bukt med problemene med tett kjøkkenvask, samtidig som du tar hensyn til rørene og avløpet, kan du alltids ta kontakt med oss i 24T Rørservice. Med 25 års erfaring har vi løst alle problemer en tett kjøkkenvask kan føre med seg. For deg som kunde betyr dette at vi løser problemet på 1-2-3. 

Du kan trygt ta kontakt på telefon 2252 2020 – døgnet rundt! 

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo og deler Viken.

Vi vet av erfaring at kjøkkenvasken tetter seg når det passer som dårligst.

Kristoffer Kahrs​

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Kari Viken

«Jeg er superfornøyd etter at tett og lekk vask ble fikset på et blunk en lørdag ettermiddag! Rørleggeren var også veldig hyggelig og imøtekommende, og mitt stressnivå sank allerede før jobben var gjort.»

ring oss på:

Rull til toppen