Et mangfold av potensielle problemer med WC

Problemer med nedskylling? Lekkasje? Eller kanskje bare WC er tett?

Man si at WC er et WC på samme måte som en spade er en spade. Allikevel kan problemene med et WC være langt mer mangfoldige.

Har du problemer med WC? Kontakt en profesjonell rørlegger umiddelbart! 

Uten teknisk erfaring med WC kan det være vanskelig å avdekke selve problemet, og ikke minst løse det. Ved lekkasje er det ingen tid å miste da skadene kan bli massive.

Klassiske problemstillinger med WC som vi løser

  • Lekkasje
  • Spyling
  • Tett avløp
  • Rennende toalett
  • Rare lyder
  • Vond lukt

Vi i 24T Rørservice AS er anerkjent for våre profesjonelle rørleggertjenester. Vi har erfaringen som kreves for deg som har problemer med WC. I løpet av våre 25 års bransjeerfaring er det ingen problemstillinger som er for vanskelige for oss.

Rørlegger som er raskt på plass

Vi holder til i Oslo og har døgnåpent da vi vet at WC- problemer kan oppstå til alle døgnets tider. Vi har opparbeidet oss mange gode referanser hos boligeiere i Oslo og deler av Viken.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon 2252 2020 dersom du har problemer med WC!

Faglærte ansatte

Våre rørleggere er svært serviceinnstilt og er meget løsningsorienterte. Vi innehar fag/svennebrev og mesterbrev. Og du kan stole trygt på at vi tar oppgaven seriøst.

RASK UTFØRELSE AV ARBEIDET

Vi utfører våre prosjekter raskt, effektivt og 100% nøyaktig og legger stor vekt på at arbeidet blir utført slik oppdragsgiver ønsker.

Uforpliktende pristilbud

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud. Vi kan ved behov utsette forfall på faktura etter avtale. Og vil du betale med kort, så har vi betalingsterminal.

Kvalitetsprodukter

Vi leverer og monterer kun kvalitetsprodukter fra de ledende leverandørene på markedet. Vi kan også være behjelpelig med å montre selvinnkjøpte varer.

GOD SERVICE - GIR GODE REFERANSER!

Malin Gustafsson

«Rask og god service - André og Tore løste problemet mitt innen én time!

Kristoffer Kahrs

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Thomas Nesvik

«Den raskeste og beste rørleggeren i byen! Stiller alltid opp til avtalt tid, og André og Kenneth leverer knall service! Kan anbefales på det varmeste!»

Anne Rålien

«Jeg trengte å koble opp rør til vaskemaskinen, få satt opp et dusjkabinett og noen veggskap på badet. Fikk profesjonell og rask hjelp av to hyggelige karer. Er veldig fornøyd med resultatet og opplevde god service. De dukker også opp på avtaletiden. Kan anbefales!»

ring oss på:

Rull til toppen