Tenker du ofte på å forebygge mot tette rør og avløp?

På papiret, og rent ideelt sett skal et rør kunne vare mellom 30-50 år. Den lange levetiden er en av de største årsakene til at vi tar rør og avløp for gitt. Konsekvensen er at vi svært sjelden tenker tanken på å forebygge mot tette rør og avløp, før det er for sent.

Uten erfaring og kjennskap til problemene som oppstår med tette avløp og rør, kan det være vanskelig å gjøre de rette grepene. For hvor begynner man egentlig? Det er viktig at du ikke skader rørene ytterligere i forsøkene på løsne opp tett avløp. Allikevel anbefaler vi i 24T Rørservice og kontakte profesjonell bistand.

24T Rørservice har over 25 års erfaring, og har løst alle problemstillinger i forbindelse med tette rør og avløp. Det er ikke tilfeldig at vi anerkjennes for våre arbeider hos vår kundegruppe i Oslo og deler av Viken.

Klassiske kjennetegn på at du har et tett avløp i gjære

  • Vannet renner tregt
  • Vond lukt i boligen
  • Lyder fra vannlåsen

Kjenner du igjen én av disse tre bør du kontakte en rørlegger umiddelbart, og på den måten sørge for å forebygge alvorlighetsgraden av tette rør og avløp.

Av erfaring oppstår gjerne problemene med tette rør og avløp når det minst passer seg. Du kan derfor kontakte oss døgnet rundt – vi stiller med vårt utrykningsteam og er hos deg i løpet av kort tid.

Kontakt oss på telefon 2252 2020 for å komme i kontakt med en kyndig og profesjonell rørlegger!

Kristoffer Kahrs​

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Kari Viken

«Jeg er superfornøyd etter at tett og lekk vask ble fikset på et blunk en lørdag ettermiddag! Rørleggeren var også veldig hyggelig og imøtekommende, og mitt stressnivå sank allerede før jobben var gjort.»

ring oss på:

Rull til toppen