Rehabilitering av baderom

Det meste forfaller uten tilsyn og vedlikehold. Baderom er intet unntak, men som oftest er det vanskelig å sørge for jevnlig vedlikehold av et baderom. Ved hjelp av rehabilitering kan du fornye de gamle rørene, pusse opp overflatene, og samtidig friske opp interiøret. 

Vi i 24T Rørservice AS har i over 25 år sørget for profesjonell rehabilitering av baderom, både for privat- og bedriftsmarkedet. Vi har alltid lyttet til ønskene til våre oppdragsgivere, ved siden av å følge våtromsnormen og generelle bransjetilpassede regler. Hos oss skal du kunne stille høye forventninger til det ferdige resultatet.

Befaring og estimat før prosessen iverksettes

Vi gjennomfører alltid grundig befaring av ditt baderom i forkant av prosjektet. På den måten blir vi bedre kjent med dine ønsker, samtidig som vi kan estimere hva som kreves teknisk, for å oppnå ønsket resultat. Vi har lang erfaring og sørger for pålitelig rådgivning i forkant, underveis og i etterkant av prosjektet.

Ønsker du skreddersydde løsninger på ditt nye baderom?

Vi forstår at hvert baderom er helt unikt, derfor tilpasser vi våre tjenester innen rehabilitering av baderom for å imøtekomme dine spesifikke behov og preferanser.
Vi samarbeider tett med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging og design til materialvalg og utførelse. Dette sikrer at sluttresultatet reflekterer din personlige stil og fungerer optimalt for deg og din familie.

Rehabilitering av baderom med fokus på kvalitet

Rehabilitering av baderom handler ikke bare om estetikk, men også om holdbarhet og funksjonalitet. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og utfører arbeidet grundig for å sikre at ditt nye baderom tåler tidens prøvelser. Dette betyr at du kan glede deg over ditt nyoppussede baderom i mange år fremover, uten bekymringer for vedlikehold og reparasjoner.

Alle våre rørleggere er svært serviceinnstilte og er meget løsningsorienterte. Vi innehar fag/svennebrev og mesterbrev. Du kan stole på at vi tar oppgaven seriøst. Vi utfører våre prosjekter innen rehabilitering av baderom raskt, effektivt og 100% nøyaktig.

Vi påtar oss oppdrag innen rehabilitering av baderom i Oslo og deler av Viken.

Bli bedre kjent med våre tidligere oppdragsgiveres opplevelse av vårt håndverk via vår Google Business profil her

Du er velkommen til å ta kontakt på telefon 2252 2020 for å komme i kontakt med en kyndig rørlegger, helt uforpliktende! 

Kristoffer Kahrs​

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Kari Viken

«Jeg er superfornøyd etter at tett og lekk vask ble fikset på et blunk en lørdag ettermiddag! Rørleggeren var også veldig hyggelig og imøtekommende, og mitt stressnivå sank allerede før jobben var gjort.»

ring oss på:

Rull til toppen