Opptining av fryste rør - en kontrollert prosess

Klimaet vi har her til lands fører til mange tilfeller hvor rør sprekker på grunn av vann som fryser til is. Erfaringsmessig krever det ikke mer enn 0 °C for å oppleve fryste rør. Rare lyder, svulmende rør, lavere trykk og luker er klassiske kjennetegn på at du har fryste rør.

Alvorligheten med fryste rør, er ikke de frosne rørene, men isen som oppstår. For når isen tiner opp vil dette utløse en vannlekkasje. Det er anbefalt å kontakte en rørlegger som kan bistå, en vannlekkasje kan medføre til enorme skader.

Ting som er anbefalt å gjøre når rørene er fryst

Vår anbefaling er å skru av hovedkranen så fort du forstår at rørene har fryst. På den måten sørger du for å trykket i rørene synker, og samtidig forminske sjansene for at det oppstår sprekker i rørene. Du kan alltids forsøke oppvarming i rommene hvor rørene er fryste, men erfaring spiller inn. Å tine opp rørene og lekkasjen som oppstår etterhvert kan vi ikke som fagfolk anbefale å håndtere uten erfaring – Konsekvensene er massive!

Profesjonell rørlegger med erfaring på opptining av rør

Vi i 24T Rørservice AS har lang erfaring med fryste rør. Vi sørger for en kontrollert opptining av rørene, og på den måten være forberedt på lekkasjen som oppstår når de fryste rørene gir etter våre teknikker for å varme opp rørene.

Har du behov for kyndig assistanse i forbindelse med opptining av fryste rør?

Benytt deg av telefon 2252 2020 for å komme i kontakt med en kyndig rørlegger – Vi stiller på 1-2-3!

Kristoffer Kahrs​

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Kari Viken

«Jeg er superfornøyd etter at tett og lekk vask ble fikset på et blunk en lørdag ettermiddag! Rørleggeren var også veldig hyggelig og imøtekommende, og mitt stressnivå sank allerede før jobben var gjort.»

ring oss på:

Rull til toppen