Dersom du har tett toalett, sluk eller avløp kan det være lurt å kontakte en skikkelig rørlegger før problemet forverrer seg. En proff rørlegger tar på seg alt av oppdrag relatert til rør. Der hvor det er rør, dit finner vi veien. I mange tilfeller kan det være fristende å løse problemet på egenhånd, i mange tilfeller kan dette gjøre situasjonen verre. Kontakt derfor en proff rørlegger, før problemet blir for stort.

En skikkelig rørlegger kjenner til våtromsnormen og generelle bransjetilpassede regler. En proff rørlegger kan fremlegge papirer for skikkelig utført arbeid, noe som kan være avgjørende ved kjøp/salg og i forsikringssaker. Det er viktig at man som kunde velger sin håndverker med omhu.

Stor variasjon på kvaliteten

Det er dessverre store variasjoner i kvaliteten både på produkter og tjenester som i dagens marked. Det kan være mange kjerringråd der ute for hvordan man kan løse diverse problemer, men i de fleste tilfellene er det best å kontakte en skikkelig rørlegger.

24T Rørservice AS har over 25 års erfaring og er en skikkelig profesjonell rørlegger – alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg. Vi utfører alt innen rørservice, vann, varme og sanitær, nyinstallasjoner, modernisering av bad, våtrom og kjøkken, reparasjoner, varmtvannsberedere, toaletter nye som gamle, ganske enkelt alt som har med rør å gjøre.

Vi i 24T Rørservice AS tar på oss både små og store oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Haster det så har vi prioriteringsmuligheter for den kresne eller den travle. Ring oss i dag på tlf: 22 52 20 20. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag, kveld eller natt, vi har utrykningstjenester 24 timer i døgnet. Uansett oppdrag, ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

Ta kontakt i dag!

Beskriv kort hva du ønsker utført og vi priser jobben på bakgrunn av det. Vi kommer på en gratis befaring dersom det er behov for det.