Hår, q-tips og matavfall er ting som kan bidra til å gi tett avløp i vask og do. Tett sluk eller avløp er ikke bare irriterende, men avløpsrørene skal også kunne ta unna vann dersom du har vannlekkasje, og derfor er det viktig at de er åpne og rene. Tett avløp og tett sluk er et vanlig problem i de aller fleste husholdninger.

Tette avløp kan bli dyrt uten kompetanse

Tette avløp kan fort bli en kostbar affære om du prøve å ordne opp uten at du vet hva du driver med. Har du problemer med tett avløp/tett sluk så er det tilfeller der man er nødt til å tilkalle rørlegger, og da er vi på 24T Rørservice AS rett valg. 24T Rørservice AS har over 25 års erfaring har du tett avløp eller tett sluk er det åpnet bare noen få minutter etter vi har ankommet. Alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg.

Vi i 24T Rørservice AS tar på oss både små og store oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Haster det så har vi prioriteringsmuligheter for den kresne eller den travle. Ring oss i dag på tlf: 22 52 20 20. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag, kveld eller natt, vi har uttrykningstjeneste 24 timer i døgnet.

Uansett oppdrag, ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.


Ta kontakt i dag!

Beskriv kort hva du ønsker utført og vi priser jobben på bakgrunn av det. Vi kommer på en gratis befaring dersom det er behov for det.