Thuy My Do Thi
Thuy My Do Thi
10:00 01 Feb 19
Kjempehyggelig, effektiv og dyktig rørlegger til en fornuftig pris! Takk for en god første opplevelse med rørlegger – kommer helt sikkert til å ringe hit igjen om jeg skulle trenge det.
Kristoffer Wærpen
Kristoffer Wærpen
13:27 25 Jan 19
Det må være vanskelig å konkurrere mot 24T Rørservice, raske, fleksible, løsningsorienterte og ikke minst hyggelige og utrolig god service. Anbefales!
ZePerfectionist
ZePerfectionist
12:07 25 Jan 19
Utrolig god service! I en liga for seg selv!
Vivi Aschjem
Vivi Aschjem
11:47 21 Jan 19
Kjempegod service. Jeg hadde akutt lekkasje på kjøkkenet. Ringte firmaet og rørleggerene kom på timen. Reddet meg fra store vannskader. Har siden brukt firmaet ved flere anledninger. Rørleggerene er meget dyktige, raske og hyggelige. Anbefales på det sterkeste. Vivi Aschjem
Magda Zielonka
Magda Zielonka
20:18 13 Dec 18
Kjempefornøyd! Anbefaler på den sterkeste 🙂
Jarle Grønland
Jarle Grønland
15:48 28 Oct 18
Flott service, stiller opp på kort varsel. Utfører oppdrag til avtalt tid og pris.
Yvonne Vasvik
Yvonne Vasvik
07:52 24 Oct 18
Super service! Hadde lekkasje i radiatoren, de dukket opp dagen etter og fikk fikset det med en gang. Vil anbefale selskapet til alle som har problemer og trenger å få fikset det fort!
Nina Hellemann
Nina Hellemann
20:20 11 Oct 18
Super service. Meget hyggelige ansatte. Fikk avtale dagen etter henvendelse. Installering av oppvaskmaskin. Fikk også hjelp til montering av toppplate og ovn på kjøkken. Raskt og profesjonelt. Utbedringer av rør også utover bestilling. Meget gunstig pris uten å ha avtalt på forhånd. Kan anbefales til alle!
Eira Skoglund
Eira Skoglund
15:00 10 Oct 18
Dyktige rørleggere som yter det lille ekstra og litt til! Møtte presist på kort varsel. Kan absolutt anbefales 🙂
Johan Eriksson
Johan Eriksson
12:35 07 Aug 18
Hadde en liten lekkasje på badet som ble fikset og jeg er meget fornøyd med resultat og service. André stilte på kort varsel, møtte opp punktlig og var veldig hyggelig. Kan absolutt anbefale dette selskapet!
Max Haldsrud
Max Haldsrud
18:37 30 Jul 18
Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. De er effektive, holder det de lover og de kan faget sitt. Og de er alltid positiv og veldig hyggelig. Kan anbefales 🙂
Andreas Lundgård
Andreas Lundgård
20:30 07 Jun 18
Når vannspruten bokstavelig talt står i kjelleren din... og INGEN kan eller vil hjelpe hvem ringer du... jo disse kara. Raske, dyktige, hyggelig og EKSTREMT service mined Opplevelsen jeg snakker om skjedde i svelvik 20 min utenfor Drammen. På kvelden når vi kommer hjem fra jobb er kjeller full av vann. Jeg får stengt vann men ingen i nærområdet kan eller vil hjelpe. Som småbarnsforeldre kjenner mann igjen det at uten vann er ting vanskelig. Jeg ringer derfor dette firma og de svarer uten og vurdere ting vi skal komme med en gang og hjelpe deg. Men send meg noen bilder der det er skjedd så jeg vet hva vi trenger. Som sagt så gjort. 1 time og 15 min er de her. Og det er 1 time fra Oslo. Bare her er jeg imponert. Så setter de i gang 10 min etterpå er alt ok de tar meg i hånda og takker for seg. Hyggelig raske kunne jobben sin og ekstremt service mined. DETTE er forma for alle som ønsker jobben gjort ordentlig og fort
amin Azinfar
amin Azinfar
11:12 30 May 18
Jeg skulle bytte vasken i baderommet . Kontaktet mange steder enten var det lange vente tid eller urimelige priser. Jeg fikk en god pris fra 24T og på en rask tid. Andre var kjempe hyggelig og hjelpsom man. Han var innmari flink og rask . Anbefaler ham/de på det sterkest .BEST i byen. Faranak Sharafi
Per Sandholt
Per Sandholt
09:54 08 May 18
Hurtigste håndværkere jeg har mødt. Ringede akut fordi jeg havde et rør der lækkede - 5 min senere stod der to flinke rør-eksperter i min lejlighed. 10 min senere var den fikset. TAK!!!?
Jante Helgesen
Jante Helgesen
11:46 04 May 18
Må ærlig si at disse gutta er noe av de mest service innstilte gutta jeg noen gang har hatt med å gjøre. Kan ikke noe annet en å anbefalle disse. Stå på videre. ?
Trond Sivertsen
Trond Sivertsen
19:12 29 Apr 18
Veldig rask og god service da vi måtte bytte kjøkkenkran på kort varsel, kom etter kort tid og fixet oppgaven kjapt og effektivt! Kan anbefales!
Anne Rålien
Anne Rålien
15:26 22 Apr 18
Jeg trengte å koble opp rør til vaskemaskinen, få satt opp et dusjkabinett og noen veggskap på badet. Fikk profesjonell og rask hjelp av to hyggelige karer. Er veldig fornøyd med resultatet og opplevde god service. De dukker også opp på avtaletiden. Kan anbefales!
Kristoffer Kahrs
Kristoffer Kahrs
12:11 17 Apr 18
Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.
Jostein Amble
Jostein Amble
11:08 13 Mar 18
Hele avløpssystemet var gått og det var full utblåsing. Ringte Andre som kom å rydda opp. Strålende arbeid og springen spruter som aldri før!
Camilla Strøm
Camilla Strøm
22:01 10 Mar 18
Fikk fantastisk god hjelp og service med 24T! To dyktige, effektive og vennlige rørlegger kom innen kort tid, til god pris. Hadde akutt behov for reparasjon av rørene på kjøkkenet mitt, grunnet oppussing. Senere har André ordnet ny waterguard og blandebatteri, samt fikset varmtvannsbereder, veldig proft og effektivt utført. Trygt å vite at alt fungerer som det skal! Anbefales!! Dette er rørleggere som kan sakene sine!
André Heier
André Heier
11:42 04 Jan 18
Fikk lekkasje i et gammelt kobberrør i veggen like før jul, og fikk da rask og god hjelp av André og Kenneth i Rørservice. Hyggelige karer som gjorde en god jobb, og fulgte også opp i etterkant for å sjekke at alt var bra. Kan trygt anbefales!
Thomas Nesvik
Thomas Nesvik
23:42 14 Dec 17
Den raskeste og beste rørleggeren i byen! Stiller alltid opp til avtalt tid, og André og Kenneth leverer knall service! Kan anbefales på det varmeste!
Ørjan Dahlsveen
Ørjan Dahlsveen
07:41 10 Nov 17
God service og raskt oppmøte. Koblet til radiator og kjøkken etter oppussing.
Lill Hege Moldestad
Lill Hege Moldestad
13:53 25 Oct 17
Vi hadde gleden av å få hjlep av 24T Rørservice i forbindelse med oppussing av kjøkken. Vi var veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De møtte opp presis og hadde god arbeidsmoral og man følte trygghet rundt arbeidet som ble utført.
Cathrine Arff-Pettersen
Cathrine Arff-Pettersen
15:32 16 Oct 17
Jeg hadde leid ut leiligheten min på airbnb til en utenlandsk familie da doen plutselig bare stod og rant. 24T Rørservice ble redningen som sendte en rørlegger i løpet av en time. De ordnet alt på rekordtid og jeg er strålende fornøyd med gutta! Takk for hjelpen:)
RAGNHILD FOSSUM
RAGNHILD FOSSUM
15:47 28 Sep 17
Ringte 24 T pga vannlekkasje,,,,redningen kom nesten før jeg hadde lagt på røret. Veldig fornøyd med topp arbeid og rask service,,kan absolutt anbefales.
Alvilde J
Alvilde J
17:38 19 Sep 17
Fikk fantastisk hjelp og ekstremt god service både på rør-arbeid og hjelp med forsikring. Tusen takk for en fin opplevelse i en kjip situasjon.
Mads Austad
Mads Austad
11:32 28 Aug 17
Lynraske, supertflinke, ryddige. Jeg kjøpte kran og sluk, så lakk det mer, rørlegger kom på lørdag for å sjekke og da var det materialsvikt og en dårlig del som lakk. Rørlegger kontaktet butikken på egenhånd og fikk refundert prisen det kostet å få ryddet opp, nye deler og montert dette på da 3 besøket. Anbefales! Personlig tips, la gutta komme med delene, ikke kjøp på egehånd. Da står de for garantien!
Victor Buskoven
Victor Buskoven
09:03 04 Aug 17
Utrolig trivlige karer, hadde problem med mitt bad. ringte de og de møtte opp ganske raskt. problemet løste de ganske effektivt, var veldig fornøyd med 24t i forhold til andre rørleggere jeg har brukt tidligere. anbefales!
Garnes Data
Garnes Data
13:32 25 Jul 17
14.41 Ringer vi til 24t Rørservice AS, og i løpet av 10 minutter var det to blide herremenn på plass 🙂 . Nå er kl 15.30 og jobben er levert. Det er ingen tvil - Trenger vi hjelp av en rørlegger vil vi ABSOLUTT ringe til 24t Rørservice AS.
Per Ove Stømner
Per Ove Stømner
05:11 29 Apr 17
Fikk utrolig rask service da vi trengte hjelp med en lekkasje i en VV-tank. Ringte 24t og de var på døra etter 11 (!) minutter.
Magnus Horn Strommen
Magnus Horn Strommen
13:23 13 Apr 17
Jeg har brukt 24T Rørservice ved flere anledninger. Jeg har alltid vært svært fornøyd med alle aspekter av tjenestene de tilbyr: de er raske, presise, gjør en god jobb og til en god pris. Kan anbefale dem på det varmeste.
Wonja Eirin Pettersen
Wonja Eirin Pettersen
19:47 15 Mar 17
Skøyen Terrasse Barnehage på Skøyen trengte rørlegger raskt. 24T Rørservice AS kom etter noen minutter og fikset raskt det vi trengte. Hyggelige og profesjonelle rørleggere. Noe var ikke 100 % og de kom tilbake med en gang. Kan anbefales på det varmeste! Hilsen en fornøyd barnehagestyrer
Lars Petter Finstad
Lars Petter Finstad
09:23 15 Mar 17
Veldig fornøyd! Raske til å svare på henvendelser og fleksible med henhold til avtalte tidspunkt. Noe forsinket til avtalen, men slo også av tilsvarende på pris. Arbeidet ble raskt utført og med god kvalitet! Anbefales!
Morten Setsaas
Morten Setsaas
09:53 08 Mar 17
Etter flere runder med ulike aktører på befaring, falt valget på 24t rørservice - Andre vært min kontakt. Hvorfor? Der hvor andre kom til kort på å ha kunden i fokus, er 24t rørservice svært omstillingsvillig, rådgivende og effektive. Ingen priser er skjulte og de holder det de lover. Topp innsats uansett om jobben er "liten" eller "stor".
Anne Roe
Anne Roe
07:55 03 Mar 17
Takk for hjelpen, Andre. Bra med gode beskjeder, presis oppmøte og raskt effektivt og godt arbeid. Sånne håndverkere er gull verdt.
Kari Viken
Kari Viken
19:55 28 Feb 17
Jeg er superfornøyd etter at tett og lekk vask ble fikset på et blunk en lørdag ettermiddag! Rørleggeren var også veldig hyggelig og imøtekommende, og mitt stressnivå sank allerede før jobben var gjort.
Hans Oscar Morstad
Hans Oscar Morstad
21:11 26 Feb 17
Fikk problemer med avløpet på badet midt på natten. Ringte 24-T og fikk svært god hjelp av André. Ikke bare ordnet han avløpet, han satte også inn ny og bedre vask på null komma niks
John Anders Willander
John Anders Willander
20:01 26 Feb 17
Har brukt 24T Rørservice AS ved to anledninger. Begge gangene er jobben utført grundig og raskt. Kom til avtalt tid, og utførte jobben til avtalt pris begge gangene. Veldig fornøyd. Seriøs håndverker som anbefales!
Boye Willander
Boye Willander
21:48 25 Feb 17
Bjørn Lund
Bjørn Lund
15:42 24 Feb 17
Godt fornøyd med både jobb og pris til 24T Rørservice! Hyggelig, imøtekommende og til å stole på. Kommer til å bruke de ved neste anledning!
Cello Rafetomania
Cello Rafetomania
15:34 17 Feb 17
Nydelig service og hyggelige ansatte. Møtet opp på avtalt tid. Skulle gjerne gitt flere stjerner ? Er sterkt anbefalt videre til bekjente.. GODT JOBBET 24-T RØRSERVICE
Ary the best
Ary the best
19:16 10 Feb 17
Norges beste service hip hip hura..jeg anbefaler Dete firma til alle som trenger rørlegger en dag.. jeg driver en frisør salong i oslo mitt hår vasken var kapoooottt jeg ringte 24t service kl22:30 de var jo raskere enn meg oiiiiiiii Mange takk til 24t service og lykke til videre.
Jarle Johannesen
Jarle Johannesen
19:12 04 Feb 17
Fantastisk Service, glimrende kunnskap,til avtalt tid og gode priser. ANBEFALES
Steffen Pedersen
Steffen Pedersen
19:51 03 Feb 17
Oppussingen av badet gikk som en lek, med solid og profesjonell hjelp fra 24T-Rørsevice. Renovasjonen av badrommet var et prosjekt jeg lenge gruet meg til, men takket være den fremdragende kompetansen til Andre Jackobsen gikk det som en drøm!! Det var akkurat det vi ønsket oss. Takket være utførelsen og finessen, er baderomet nå mitt favoritt rom.
ida anette Klokset
ida anette Klokset
10:26 02 Feb 17
Veldig fornøyd med jobben som 24-TIMERS rørservice gjorde idag. De kom på kort varsel etter arbeidstid, og gjorde en utmerket jobb. Samt veldig serviceinnstilte og hyggelige. Hovedstadens beste rørleggere 🙂 -Anbefales!
Emma Klein
Emma Klein
12:59 31 Jan 17
Trengte rørleggerhjelp i jula! Jeg ringte inn, og fikk hjelp med en gang. Super utføring av arbeid - veldig fornøyd. Anbefales!
Susanne Sollien
Susanne Sollien
12:59 30 Jan 17
Vasken min var lekk så jeg ringte 24T Rørservice for hjelp, Andre møtte opp innen en time og fikset rørene mine, veldig fornøyd med rask service XOXO
selmer
selmer
12:59 29 Jan 17
Hadde et akutt rørproblem og Andre var på plassen nesten før jeg la på. Fagelig dyktig og var svært behjelpelig med å påpeke tekniske avvik i installasjon opp mot takstmann. Til slutt gikk han gjennom bruken før han pakket pent sammen og takket for seg. Andre anbefales på det varmeste!
Jan-Erik Weiseth
Jan-Erik Weiseth
12:59 28 Jan 17
Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med 24T Rørservice as. Spesielt viktig for meg, i tillegg til at de gjør godt arbeid, er at de alltid stiller til de tider de har avtalt, og at de alltid har gitt beskjed om det har vært endringer. Arbeidet blir gjort på avtalt tid, dyktige medarbeidere, jeg kan trygt anbefale 24T Rørservice as som samarbeidspartner. Jan-Erik Weiseth, interiørarkitekt, Hødnebøprosjekt as.
selmer
selmer
00:00 22 Jan 17
Hadde et akutt rørproblem og Andre var på plassen nesten før jeg la på. Fagelig dyktig og var svært behjelpelig med å påpeke tekniske avvik i installasjon opp mot takstmann. Til slutt gikk han gjennom bruken før han pakket pent sammen og takket for seg. Andre anbefales på det varmeste!
Se alle anmeldelser