Antallet vannskader på norske boliger er økende. Dersom vannlekkasjen oppstår så nøl ikke med å kontakte en rørlegger. Vannlekkasje i bolig forekommer oftest i toalett eller vask som drypper. Det kan være mange årsaker til vannlekkasjer, arbeid utført av ufaglært arbeidskraft kan være en årsak, det samme kan gamle slitte rør være. Det kan derfor være viktig å gjennomføre kontroller og vedlikehold med jevne mellomrom. Dersom uhellet er ute og en vannlekkasje oppstår bør du kontakte rørleggeren.

Dyrt og alvorlige skader

En vannlekkasje kan fort bli dyrt og følgeskadene dyrere. Kontakt oss med en gang du oppdager en vannlekkasje for å begrense skadene. Vannet finner de utroligste veier og er ikke alltid lett å se for et utrent øye.

24T Rørservice AS har over 25 års erfaring – alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg. Vi på 24T Rørservice AS tar på oss både små og store oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Vi reparerer og tetter alle typer vannlekkasjer. Har du en vannlekkasje så nøl ikke med å kontakte oss. Haster det så har vi prioriteringsmuligheter for den kresne eller den travle. Ring oss i dag på tlf: 22 52 20 20. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag, kveld eller natt, vi har utrykningstjenester 24 timer i døgnet. Uansett oppdrag, ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

Ta kontakt i dag!

Beskriv kort hva du ønsker utført og vi priser jobben på bakgrunn av det. Vi kommer på en gratis befaring dersom det er behov for det.